Har du svært ved at holde overblik?

Du oplever måske ligesom mange andre, at der er utroligt mange ting i hverdagen. Indimellem er det som om, at livet altid er planlagt på forhånd. Det starter med en indkøbsliste for ugen og før du får puttet den første vare i vognen, er der på listen planlagt et helt år frem. Listen er fyldt med fødselsdage, middage, kurser, skole-hjem-samtaler og middagsaftaler med familie og venner.

 

Få mest ud af din tid

 

Vi har nok alle oplevet, at en aftale enten går i glemmebogen, eller at man finder ud af, at man i virkeligheden slet ikke har tid til den aftale, man lavede for to måneder siden. Det er utrolig ærgerligt, når det sker. Efter noget tid i den mølle må man indse, at der skal ske noget. Man skal have hjælp til at danne sig et overblik.

For at få mest ud af din tid, kan du starte med at anskaffe dig en god glastavle. På den måde kan du skrive dagens, ugens eller endda månedens aftaler op. Det vil hjælpe dig at se det stå sort på hvidt, og du vil bedre kunne huske dine aftaler.

 

Ved at skrive dine aftaler på opslagstavle kan du også se, hvornår der er eventuelle huller i dine aftaler. Et godt råd er at holde disse huller så fri som muligt. Du skal nemlig have tid til dig selv, men også mulighed for at rykke rundt på ting, hvis det viser sig at være nødvendigt.

Her vil opslagstavlen også kunne hjælpe dig – Du kan nemlig nemt hviske det du har skrevet ud og også let tilføje noget nyt på tavlen, som det er nødvendigt.

 

Men husk: Hvis du har svært ved at holde overblik, er det vigtigste i sidste ende, at du gør dit bedste.